Välkommen till                              GS-facket avd 1 Skåne/Blekinge

Vi finns för dig som arbetar inom skogs- trä eller grafisk bransch.

Våra telefontider är: Måndag - Torsdag      08.30 - 15.30
                                     Fredag                         08.30 - 14-30

                                     Lunchstängt               11.30 - 12.30


Du når oss på 010-470 84 01 eller avdelning1@gsfacket.se

Hör av dig till oss om du har frågor kring ditt medlemskap och läs gärna mer om vårt arbete med arbetmiljö och vilka försäkringar som ingår i ditt medlemskap i menyn till höger.

Avdelningen har olika verksamhetsråd där förtroendevalda arbetar specifikt med olika inriktning. Alla råd har en ansvarig för verksamheten. Råden återfinns i högerkolumnen men listas även här med en tryckbar länk:

Arbetsmiljörådet, Facklig politiska rådet, Försäkringsrådet, Ungdomsrådet, Studierådet, Fackligt uppsökeri, Informationsrådet, Värdegrundsrådet

Ansvarig för hemsidan är informationsrådet.

Nyheter

Visa alla

Ansök om medlemskap direkt på webben!

Arbetar du i skog-, trä- eller grafisk bransch? Då är GS ditt förbund! Ansök om medlemskap direkt på webben, det tar bara ett par minuter.

Bli medlem direkt
 • Försäkringsinformation

  Här kan du läsa om dina försäkringar.

 • Medlemsblad

  Nytt nummer ute av avdelningens medlemsblad! I detta blad berättar vi om aktuella händelser eller reportage utifrån avdelningens aktiviteter.

 • LO-Mervärde

  Eftersom vi är många medlemmar kan vi förutom, schyssta arbetsvillkor, även förhandla fram rabatter på saker som de flesta av oss har användning av. Glasögon, bilbesiktning och målarfärg till exempel!

 • Försäkringar

  Ditt fackliga medlemskap kommer med en rad förmåner. Bland annat ingår ett ordentligt försäkringspaket med bland annat gratis hemförsäkring.

 • Mina Sidor

  Vi vill kunna nå dig med viktig information! Logga in på mina sidor för att kontrollera att vi har rätt kontaktuppgifter till dig. Här kan du även ta del av ditt kollektivavtal.

 • Bertil Grahns Arbetsmiljöpris

  Bertil Grahns Arbetsmiljöpris utdelas årligen av GS - Facket för Skogs- Trä- och Grafisk bransch avdelning 1. Utmärkelsen ges till någon person eller organisation som utmärker sig under året inom arbetsmiljön eller miljöarbetet.