Från vårt besök på Radiomuseet, januari 2020

Seniorer

Klubben är en förening inom GS-Facket Avd 4 Västra Götaland.

Ang verksamheten i GS Seniorklubb Göteborg

Under 2022 släppte pandemin sitt järngrepp över Sverige allting känns ganska normalt även om vaksamheten ändå finns kvar hos de flesta.
Klubben har därmed återgått till hög verksamhet under 2022.

Den 27/4 genomfördes ett årsmöte i Norges Hus i Göteborg. Sedvanliga årsmötesförhandlingar genomfördes och mötet godkände verksamheten för det gångna året. Det bjöds på underhållning av musikparet REFRÄNG och mötet avslutades med landgång.

Den 21/6 gick sommarresan till Danmark och Skagen. Vi samlades redan klockan åtta ock var inte tillbaka förrän klockan tjugotre på sena kvällen. Vi besåg bland annat Skagenmuseet  och Danmarks nordligaste spets grenen. Ett femtiotal medlemmar deltog.

Den 31/8 genomfördes ytterligare en utflykt i strålande solsken åkte vi med båten Eriksberg från Skärhamn till Lysekil. Vi passerade kända platser som Mollösund och Gullholmen. Ombord bjöds det på musik och även lunch. Det var återigen ett femtiotal deltagare.

_____________________________________________________________
Nyheter 2023-02-24

- Julbordet genomfördes på barken Viking i Göteborg. Det blev en lyckad tillställning med totalt 49 deltagare och alla lät sig väl smaka på godsakerna. Några sade att de redan längtade till nästa jul.

- Årsmötet kommer att genomföras den 13 mars kl 11.00 på Norges Hus Skånegatan 16 i Göteborg

_____________________________________________________________

 

Verksamheten riktar sig till pensionerade medlemmar med bibehållet medlemskap i GS-facket.

Medlemskapet är frivilligt och du betalar endast en årsavgift på 50 kr.

Programmet är omväxlande och det finns säkert en hel del arrangemang som lockar dig. Titta bara in på hemsidan och anmäl ditt deltagande via mötestalongen på kallelsen.

När du väl är medlem får du kallelsen direkt i din brevlåda.

Har du frågor? Kontakta någon i styrelsen.