Välkommen till avdelning 2

Detta är hemsidan för  Nya Avd 2. Här kommer den nya avdelningen växa fram.

Ny ordförande på avdelning2. Välkommen Fredrik Svensson.

Mail: fredrik.svensson@gsfacket.se 

telefon: 079-303 3812

OBS! Nästa vald i GS 8-10 november går i Värnamo. Inte i Ljungby.


Titta in till sektionerna:

Vi finns för dig som arbetar inom skogs- trä eller grafisk branch i det geografiska området kring Värnamo.

Våra ombudsmän hjälper dig om du har problem med din arbetsgivare och vi på avdelningskontoret är experter på det administrativa.

Du når oss på 010-470 84 02 eller avdelning2@gsfacket.se

Hör av dig till oss om du har frågor kring ditt medlemskap! Läs gärna mer om vårt arbete med arbetmiljö och vilka försäkringar som ingår i ditt medlemskap i menyn till höger. 

 

Ansök om medlemskap direkt på webben!

Arbetar du i skog-, trä- eller grafisk bransch? Då är GS ditt förbund! Ansök om medlemskap direkt på webben, det tar bara ett par minuter.

Bli medlem direkt
 • Medlemsstugorna i Åhus & Rosendal

  Populariteten går det inte ta miste på! Via kalendrarna så ser du när det är ledigt. Boka gärna i god tid så att du säkert får din stuga när du har tänkt dig. Välkommen in!

 • Kommande GS-Tvåan?

  Här kan du läsa vår medlemstidning GS 3:an

 • LO-Mervärde

  Eftersom vi är många medlemmar kan vi förutom, schyssta arbetsvillkor, även förhandla fram rabatter på saker som de flesta av oss har användning av. Glasögon, bilbesiktning och målarfärg till exempel!

 • Försäkringar

  Ditt fackliga medlemskap kommer med en rad förmåner. Bland annat ingår ett ordentligt försäkringspaket med bland annat gratis hemförsäkring.

 • Mina Sidor

  Vi vill kunna nå dig med viktig information! Logga in på mina sidor för att kontrollera att vi har rätt kontaktuppgifter till dig. Här kan du även ta del av ditt kollektivavtal.