Medlemsstugorna i Åhus & Rosendal

Ahustrans.jpg

Medlemsstuga, Åhus

Är belägen i Nyehusen,söder om Åhus i Kristianstads kommun, med milslånga stränder och nära till vackra utflyktsmål. Med havet och sandstranden bara 1 km bort och utflyktsmål och aktiviteter i både närliggande områden och i dagsturer passar nyehusen de flesta.

Se bilder här.

Uthyrning
Stugan hyrs söndag till söndag. Gäst får tillträde söndag kl.14.00 och ska lämna senast kl 11.00 söndagen efter. Vid veckoslut hyrs stugan från fredag till söndag. Gäst får tillträde fredag kl.10.00 och ska lämna stugan senast 11.00 på söndagen. Se nedan för lediga veckor/veckoslut.

Alla medlemmar i avdelning 2 har möjlighet att ansöka om att hyra stugan till överkomligt pris. Fyll i ansökningsblanketten och skicka in den till avdelningskontoret i Värnamo. Använd mailadress  avdelning2@gsfacket.se  

 

Medlemsstugor, Rosendal

I ett stugområde norr om Falkenberg ligger två av avdelningens andra Fritidshus. Som medlem i avdelningen har du möjlighet att hyra avdelningens stugor billigt under hela året, veckovis på högsäsong och under lågsäsong helger eller även då veckovis. 

Du och din familj kan då få chansen att njuta av den stora möjligheten till sol, bad och andra fritidsaktiviteter. Miljön är den bästa tänkbara för den som vill ha en skön semester eller ett avkopplande veckoslut i en trevlig miljö. Om en vecka eller veckoslut i Rosendal låter som något för dig kontakta avdelningen där du kan anmäla dig och få information.

Rosendal är ett stugområde ca 9 km norr om Falkenberg. Stugområdet består av en blandning av gamla och nybyggda stugor. I området finns en campingplats och en butik som är öppen under senvåren och sommaren.

Ca 2 km från stugorna ligger Glommens fiskeläge med en butik som är öppen under hela året. Avståndet till badplatsen från stugorna är ca 300 meter. Badplatsen är en sandstrand med små sanddyner som man kan ligga och sola och njuta i.

Till Varberg är det ca 2 mil.

Från Varberg finns det dagliga färjeturer till Danmark om man vill resa på en dagsutflykt. På vägen till Varberg kan man besöka radiomuseet som är en anläggning som finns med på FN:s världsarvslista. Ytterligare finns det många olika aktiviteter att göra i området.

Fritidshusen är västkuststugan Harmoni med 59 m² boyta fördelat på en storstuga med en bäddsoffa med två bäddar, tv, wifi och braskamin. Dessutom tre stycken sovrum och i ett av rummen finns det en dubbelsäng. I två av rummen finns det våningssängar så totalt finns åtta bäddar i fritidshuset.

Sänglinne ingår inte men sängkläder finns. Barnsäng och barnstol till bordet finns.

I köket finns porslin till 8 personer samt köksutrustning, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och grill. Till huset hör också klockradio, dammsugare, städutrustning samt utemöbler.

Varje hyresgäst skall ombesörja städning av fritidshuset innan man lämnar stugan och under vintertid snöskottning vid behov.

Söndagen är stugbytardag. Du är välkommen kl. 15:00 och stugan lämnas städad och låst senast kl. 12:00.

År 2004 beslöt den gamla avdelning 5 Smålands Högland att köpa fritidshus. Skälet var att stärka värdet av medlemskapet och vi hoppades att medlemmarna skulle utnyttja möjligheten till en billig semester i en fantastisk miljö, vilket vi märkt nu att medlemmar gör.

Titta i folder:

Om en vecka eller helg är något för dig, kontakta GS avd 2 gärna via GS-mail avdelning2@gsfacket.se

 

Klicka här för att se fler medlemsförmåner.