Medlemsstugorna i Rosendal & Yngsjö

Som medlem i GS avdelning 2 har du möjlighet att hyra våra medlemsstugor. Stugorna ägs av våra medlemmar men drivs och förvaltas av avdelningens styrelse samt personal.

Totalt har vi tre stugor, två av dem är belägna i Rosendal norr om Falkenberg med 8 bäddar var. Den tredje stugan ligger i Yngsjö söder om Åhus och har 6 bäddar.

Stugorna är fullt utrustade, trådlöst internet och kamin finns också. Som hyresgäst tar du med dig förbrukningsvaror så som toalettpapper, kol/briketter till grillen samt ved om du önskar att elda i kaminen. Täcke och kuddar finns för samtliga bäddar men sängkläder och handdukar tar man med sig själv.

Har ni husdjur är ni varmt välkomna att boka stuga 14 i Rosendal där även era fyrbenta vänner är tillåtna.

 

HYRESPERIODER

Vi har lågsäsong v.1-21 samt v.36-52 och högsäsong v.22-35. Under högsäsongen hyrs stugorna ut veckovis, söndag-söndag. Eftersom det är många som ansöker om dessa veckor lottas vinnaren till respektive vecka och stuga ut på avdelningens årsmöte 29 april. Ansökan för högsäsongen skall ha inkommit avdelningen senast den 31 mars 2024 för att vara med i lottningen. Varje medlem kan skicka in 5 ansökningar till lottningen av högsäsongen, men max 1 ansökan per vecka och stuga.

Under lågsäsongen hyrs stugorna ut löpande.

PRISER 2024

Medlemsstugorna ska vara en förmån för medlemmar i avdelning 2, därför försöker vi ha så låg hyreskostnad som möjligt. Stugan är ett kollektivt ägande genom sitt medlemskap i avdelningen, utifrån detta förutsätter styrelsen att varje medlem som nyttjar förmånen att hyra också tar sitt ansvar för stugan under hyresperioden.

Vecka lågsäsong 3500:-

Vecka högsäsong 5000:-

Weekend (fre-sön) 1000:-

Dygn 500:-

 

ANSÖKAN

Du ansöker om stugorna genom att maila avdelningen, avdelning2@gsfacket.se

Vi återkommer till dig när vi har behandlat din ansökan.

 

SE BILDER PÅ STUGORNA

Rosendal 2B

Rosendal 14

Yngsjö

Klicka här för att se fler medlemsförmåner.