Välkommen till avdelning 5

Vi finns för dig som arbetar inom skogs- trä eller grafisk branch i det geografiska området kring Stockholm/Örebro/Värmland.

Våra ombudsmän hjälper dig om du har problem med din arbetsgivare och vi på avdelningskontoret är experter på det administrativa.

Du når oss på 010-470 84 05 eller avdelning5@gsfacket.se

Hör av dig till oss om du har frågor kring ditt medlemskap! Läs gärna mer om vårt arbete med arbetsmiljö och vilka försäkringar som ingår i ditt medlemskap i menyn till höger. 

 

Extrainsatt BAM-UTBILDNING digital 31/5-1/6 + 21-23/6

Anmälan till avdelningen 010-470 84 05

 

 

Nyheter

Visa alla

Ansök om medlemskap direkt på webben!

Arbetar du i skog-, trä- eller grafisk bransch? Då är GS ditt förbund! Ansök om medlemskap direkt på webben, det tar bara ett par minuter.

Bli medlem direkt
 • LO-Mervärde

  Eftersom vi är många medlemmar kan vi förutom, schyssta arbetsvillkor, även förhandla fram rabatter på saker som de flesta av oss har användning av. Glasögon, bilbesiktning och målarfärg till exempel!

 • Försäkringar

  Ditt fackliga medlemskap kommer med en rad förmåner. Bland annat ingår ett ordentligt försäkringspaket med bland annat gratis hemförsäkring.

 • Mina Sidor

  Vi vill kunna nå dig med viktig information! Logga in på mina sidor för att kontrollera att vi har rätt kontaktuppgifter till dig. Här kan du även ta del av ditt kollektivavtal.

 • Medlemstidning

  Här kan du ta reda på mer om vad som är på gång i din avdelning. Läs aktuell och tidigare nummer av medlemstidningen.