Inbjudan sommarkurs

 

Inbjudan sommarkurs

LO-distriktet i Mellansverige bjuder in dig som är ensamstående med barn till en sommarkurs med övernattning. Vi kommer att tillbringa dagarna på Fjällnora som ligger strax utanför Uppsala. Övernattning i enklare 4-bädds stugor. Medtag egna sängkläder.

På Fjällnora kommer vi under tre intressanta dagar prata om bland annat facket, jobbet, samhället. Många roliga aktiviteter för dig och barnen är planerade under dagarna. Sommarkursen avslutas med en heldagsutflykt till Gröna Lund dit vi tar oss gemensamt med buss t/r Fjällnora.

Fjällnora Friluftsområde, Fjällnora 35, 755 97 Uppsala

Sommarkursen startar tisdagen den 27 juni klockan 10.00 och avslutas torsdagen den 29 juni efter besöket på Gröna lund.

 

Intresseanmälan ska vara oss tillhanda senast den 1 juni via Länk

 

 

LO-distriktet i Mellansverige står för logikostnader samt mat och inträde/åk på Gröna Lund. Eventuella resor till och från Fjällnora bekostas av deltagaren själv. Observera: Sommaraktiviteterna finansieras till del av bidrag från stiftelsen Berg och Johanssons minnesfond. I samband med ansökningar till minnesfonden kan inkomstprövning komma att ske för att tillgodose att sökande passar till stiftelsens syfte, vilket är att stötta ekonomiskt behövande ensamstående med barn. LO-distriktet kommer vid eventuell överbokning att prioritera anmälningarna för att få så bred representation som möjligt geografiskt och könsmässigt.  

 

 

Med vänlig hälsning

LO-DISTRIKTET I MELLANSVERIGE

 Daniel Rubinsson