GS kortet

GS-kortet

GS-kortet är ett medlemskort för GS medlemmar, laddat med förmåner och rabatter, i samarbete med LO Mervärde.

GS viktigaste uppgift är att tillvarata medlemmarnas intressen både på arbetsmarknaden och i samhället, samt att se till att de får ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap. Medlemskapet innehåller till exempel försäkringar, förmåner samt råd och stöd i alla frågor som rör din anställning.

Men detta är inte allt, för att ge medlemskapet fler fördelar så får alla medlemmar i GS vårt medlemskort, GS-kortet. Utöver att fungera som medlemsbevis är GS-kortet laddat med rabatter och erbjudanden på allt från resor, friskvård och hemelektronik till teater och frisörbesök. Vi har både nationella och lokala samarbeten.

Du har även möjligheten att uppgradera ditt medlemskort till ett MasterCard med betalfunktion, läs mer om detta här.

För att komma till dina erbjudanden, klicka här!

Frågor och svar om GS-kortet

Hur får jag GS-kortet?

GS-kortet skickas hem till dig som medlem. De som vill har sedan möjlighet att ansöka om att uppgradera medlemskortet till ett betal- och kreditkort.

Var vänder jag mig om jag har frågor kring mitt GS Mastercard? 

Det är Entercard som tillhandahåller GS Mastercard, du hittar information om kortet här. Behöver du kontakta Entercard når du deras kundtjänst på 0771-94 94 00. Du som befintlig kund kan logga in på Entercards hemsida. 

Hur får jag tillgång till förmånerna och rabatterna med GS-kortet?

GS-kortet fungerar som medlemskort till fackförbundet och ger rabatt hos GS partners. Det är ett så kallat showcard, vilket betyder att du ska komma ihåg att visa kortet eller ange att du har GS-kortet, som ingår i LO Mervärde, via telefonen eller datorn för att få en viss rabatt. LO Mervärdes logotype finns på baksidan av ditt kort. 

Vem bestämmer vilka förmåner som finns?

GS bestämmer (via samarbetet med LO Mervärde) vilka företag vi väljer att samarbeta med. Förmåner och erbjudanden knutna till GS-kortet ska vara prisvärda men inte till vilket pris som helst. GS gör inga avsteg från sina etiska regler och upphandlingspolicy som bland annat kräver att det ska finnas kollektivavtal.

Har du förslag på lokala företag du tycker GS ska samarbeta med så skicka tips till: mervarde@lo.se

Vem ger ut GS-kortet?

GS Facket för skogs-, trä- och grafisk bransch ger ut medlemskortet GS-kortet. 

Vad gör jag om jag har tappat mitt medlemskort?

Om du har förlorat ditt medlemskort så ringer du till GS, 010-470 83 00. Då får du hjälp att snabbt och enkelt få ett nytt kort hemskickat i brevlådan. Du kan också maila namn, adress och personnummer till gskortet@gsfacket.se så får du hjälp.

Vart kan jag vända mig med frågor om GS-kortet?

Kontakta GS 010-470 83 00 eller maila gskortet@gsfacket.se.