Till Fackklubbar i Avd 8 Norr angående fackklubbars års möten 2021

Hej!

Vi i avdelningsstyrelsen förstår att det finns frågor och funderingar i fackklubbarna angående hur ni ska kunna arrangera årsmöten under dessa Corona tider.

Därför kommer detta informationsbrev med lite förslag till lösningar.

  • Om möjligheten finns att bedriva årsmöte på traditionellt sätt och Corona säkert sätt, gör det! Skicka in val, ekonomi/verksamhetsberättelse, ansvarsfrihet. I vanlig ordning till avdelningen.
  • Alternativt att fackklubbens valberedning samlar in nomineringar och sammanställer ett förslag. På minst ordförande, kassör, sekreterare, huvudskydds/skyddsombud (om dessa inte har kvar mandattid till 31/3 -22). Samt ansvarsfrihet lämnas för det gångna året -20.

Vidare lämnar valberedning ut detta underlag som de även bestämt en tidperiod för. Till GS medlemmar/avdelning (eller hur det ser ut på företaget). Och om inga invändningar har hörts så är det majoritetsbeslut som gäller. Skicka in val, ekonomi/verksamhetsberättelse, ansvarsfrihet. I vanlig ordning till avdelningen.

  • Digital hjälp till att hålla årsmöte genom Zoom eller Cisco.

Ta kontakt med ombudsman Kristoffer Englund eller ombudsman Magnus Eriksson. Skicka in val, ekonomi/verksamhetsberättelse, ansvarsfrihet. I vanlig ordning till avdelningen.

  • Om inget av dessa uppräknande möjligheter känns möjligt för er fackklubb lämna in en skrivelse till avdelningsstyrelse, så får avdelningsstyrelse bedöma om eventuellt dispens för senarelägga årsmötet.

Mvh Avdelningsstyrelse GS Avd 8 Norr

Publicerad: