Erbjudande om ränterabatt för GS medlemmar

Publicerad:

Bolånerabatt för GS medlemmar


LO-förbundens medlemmar kommer från den 3 mars 2021 att erbjudas möjligheten till att få en rabatt på bolåneräntan hos Swedbank.
LO Mervärde har förhandlat fram en extra ränterabatt för medlemmar som väljer att ha sitt bolån hos Swedbank. Rabatten gäller på 3-månaders räntan och ger medlemmarna 10 punkter ränteavvikelse på sin individuella räntesats.
Swedbank har sedan länge varit en samarbetspartner till LO Mervärde och har i snart 40 år erbjudit medlemslån, nu utvecklas samarbetet och involverar även möjlighet till ränterabatt på bolån.
- Ett medlemskap i ett LO förbund innebär inte enbart schyssta villkor inom arbetslivet utan även ett mervärde i privatlivet. Att kunna erbjuda förmånliga villkor på banklån och bolån är ett led att skapa ett brett erbjudande till den enskilde, säger Christoffer Jönsson, VD LO Mervärde

Fakta erbjudande om ränterabatt hos Swedbank
 Enkel ansökan med Mobilt BankID
 Låna upp till 85 % av bostadens värde
 Individuellt satt ränta efter din ekonomi
 Ränterabatt (10 räntepunkter) utöver din individuella ränta

Det nya erbjudandet om rabatten går endast att aktivera på LOmervärde.se.
För mer information vänligen besök www.LOmervärde.se eller kontakta Christoffer Jönsson,VD LO Mervärde, christoffer.jonsson@forvalt.se

LO Mervärde har i uppdrag, av LO-förbunden, att förhandla fram medlemsförmåner som gäller för medlemmarna på fritiden. Förmånerna är kopplade till förbundens medlemskort. I utbudet finns allt från rabatt på glasögon och resor till juristhjälp och medlemslån.

Läs mer om erbjudandet på LO mervärdes sida.