Administratör/systemadministratör till lokalavdelningen i Oskarshamn

Anställningsformen är tillsvidareanställning med placering på GS avdelning 3 Öst med kontor i Oskarshamn.

Arbetsuppgifter

Som administratör är din främsta uppgift att i nära samarbete med ombudsmän och avdelningsstyrelse genomföra arbetsuppgifter som är direkt kopplade till den fackliga verksamheten. Arbetsuppgifterna innefattar utåtriktat arbete, såsom kontakter med medlemmar, arbetsgivare och förtroendevalda, och internt administrativt arbete. Som systemadministratör för medlemsredovisning hanterar du avgifter och återbetalningar för medlemmar och arbetsgivare samt tar fram statistik och rapporter från medlemssystemet.

Vi söker en serviceinriktad och ansvarstagande person som har förmågan att kommunicera både mellan individer och grupper då arbetet innebär samverkan i många olika grupperingar. Du är trygg och van vid administrativa uppgifter, har god initiativförmåga och arbetar självständigt. Du har goda kunskaper att uttrycka dig i både tal och skrift, gärna även på engelska. Du har en förmåga att se och växla arbetsuppgifter efter organisationens behov.  

Den vi söker ska ha:

  • gymnasial utbildning samt erfarenhet av administrativt arbete.
  • god digital kompetens och goda kunskaper inom Officepaketet.
  • viss vana av ekonomiska flöden.

Meriterande är erfarenhet från facklig/ideell organisation.

Vi utgår från att du delar arbetarrörelsens värderingar och GS värdegrund.

Avdelningens kontor finns på Verkstadsgatan 13 i Oskarshamn.

Frågor om tjänsten besvaras av Tommy Hallberg, regionssamordnare, 010-470 83 80.

Facklig kontaktperson Handelsklubben är Rickard Samuelsson: 010–470 84 24.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till rekrytering@gsfacket.se, märkt med Administratör/Systemadministratör Oskarshamn, senast den 30 september 2023. Urval sker löpande. GS eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Välkommen med din ansökan!