Välkommen till avdelning 6 Väst

Ale, Alingsås, Bollebygd, Borås, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Lysekil, Mark, Munkedal, Mölndal, Orust, Partille, Sotenäs, Stenungsund, Strömstad, Svenljunga, Tanumshede, Tjörn, Tranemo, Trollhättan, Uddevalla, Varberg , Vänersborg och Öckerö

__________________________________________________________________________________

Kongressen 2021!

På länken nedan finns information om kongressen 2021. Bland annat kan man läsa om de huvudmotioner som ska behandlas på kongressen.

___________________________________________________________________________________

Dispens gällande klubbarnas årsmöten.

Förbundsstyrelsen har beslutat ge klubbarna dispens med sina årsmöten fram till den 2020-06-30. Detta på grund av svårigheter att träffas under rådande läge.

___________________________________________________________________________________

Avtalsrörelsen 2020 - kampen om dina anställningsvillkor

Dina anställningsvillkor reglerar främst genom kollektivavtal som förhandlas fram mellan GS och arbetsgivarorganisationerna. När parterna inte är överens mäts våra styrkor. Därför är det viktigt att vi arbetare håller ihop. Vilken sida står du på?

Vill du veta mer? Klicka här

 

 

Arbetar du inom skog-, trä- eller grafisk bransch? Då är du varmt välkommen att bli medlem i GS!

Det tar bara några minuter att ansöka om medlemskap, som du sedan signerar med ditt BankId.

Bli medlem!

 

karta över region väst

Vi finns för dig som arbetar inom skogs- trä eller grafisk branch för dig som finns i det geografiska området kring Göteborg.

Våra ombudsmän hjälper dig om du har problem med din arbetsgivare och vi på avdelningskontoret är experter på det administrativa.

Hör av dig till oss om du har frågor kring ditt medlemskap och läs gärna mer om vårt arbete med arbetmiljö och vilka försäkringar som ingår i ditt medlemskap här nedan. 

Medlemsförmåner

 

Följ oss gärna på Facebook! 

 

 

  • Medlemsförmåner

    Den största fördelen med facket är att du aldrig står ensam. Med oss får du förhandlingshjälp, råd och stöd i alla frågor som rör din anställning. Du har också alla de fördelar som kollektivavtalet ger. Men det finns många fler förmåner i medlemskapet: