Studieprogram 2020

Under 2020 bedriver avdelningen dels egna fackliga utbildningar, men har lagt ut Medlemsutbildning, BAM, SAM, Vald på jobbet, mfl till ABF och LO som genomför dessa utbildningar tvärfackligt. Här nedan hittar du länkar till de olika utbildningarna. Till varje enskild utbildning skickas det ut en inbjudan, precis som vanligt. Om du har frågor går det bra att kontakta någon i Studiekommittén.

Utbildningar som vänder sig till alla medlemmar

Ungdomsutbildningar

Skyddsombudsutbildningar 

Funktionsutbildningar

Anmälningsblankett

 

Medlemsutbildning

Detta är en tvärfacklig utbildning som vi har tillsammans med ABF och de andra LO-förbunden. Utbildningen riktar in sig till dig som är medlem i facket och vill förstå syftet med den fackliga organisationen och dess utveckling ur ett historiskt perspektiv. Utbildningen ger dig som deltagare kunskaper i lagar och kollektivavtal, varför vi förhandlar, arbetsmiljö och de försäkringar som ingår i medlemskapet. 
Utbildningen rekommenderas starkt till dig som är medlem. Den går vid flera tillfällen under året. För mer information om hur du anmäler dig, datum eller om du har andra frågor som rör utbildningen, vänligen ring 010-470 8431.